English  |  Română
 


Puteţi să vă adresaţi pe nume clienţilor dumneavoastră?

Orice persoană tresare când i se rosteşte numele sau când îl regăseşte scris pe o coală de hârtie. Oricine devine mai atent la ceea ce i se spune iar dacă mesajul este relevant, cu siguranţă va asculta sau va citi până la capăt.

Clienţii dumneavoastră nu sunt diferiţi iar pentru a le capta atenţia, trebuie să ştiţi să vă adresaţi într-un limbaj cu care sunt obişnuiţi, să le oferiţi informaţiile ce i-ar interesa şi, de ce nu, să puteţi sa le spuneţi pe nume.

Dacă nu sunteţi cumva singur pe o piaţă pe care să vindeţi un produs sau un serviciu unic, probabil vă gândiţi mereu ce va determina pe cineva să aleagă exact produsul sau serviciul dumneavoastră. Poate pentru că vă cunoaşte personal? Poate pentru că se simte atras de brandul dumneavoastră? Sau pentru că dumneavoastră îl cunoaşteţi şi îi vindeţi cea ce consideră că are o anumită valoare pentru el?

Este important să vă cunoaşteţi clienţii dar şi mai important este ca aceştia să ştie că îi cunoaşteţi.

Folosiţi informaţiile pe care le deţineţi pentru a construi relaţii pe termen lung cu clienţii dumneavoastră! Folosiţi aceste relaţii pentru creşterea vânzărilor!

Comunicarea personală este mult mai puternică decât comunicarea nonpersonală iar tehnologia de astăzi face acest lucru posibil până în cele mai mici detalii. Personalizaţi mesajul pe care îl trimiteţi clienţilor şi mai mult, folosiţi în mesajul trimis informaţiile pe care le deţineţi.

Personalizarea mesajului dumneavoastră poate schimba dramatic balanţa între a fi deschisă sau nu scrisoarea dumneavoastră sau între a fi citit sau şters direct un mesaj trimis prin email.

Cum realizaţi acest lucru într-un mod simplu şi eficient?
Cum folosiţi limbi diferite pentru oameni diferiţi?
Când este cel mai potrivit timp sa comunicaţi cu clienţii Dvs.?
Merită sau nu să personalizaţi mesajul Dvs?
Aveţi nevoie de comunicare personalizată?Acestea sunt întrebările la care noi vă putem răspunde. Cum?
Contactează-ne! Direct!

All rights reserved by Mailers -         |        Developed by: Mailers